perjantai 2. syyskuuta 2011

Läpi syyskuun

jenni_ja_yöt1

Syyskuun toinen. Aika vahvasti syksy alkaa jo olla. Muistelin eilen kesää ja katselin kännykkäni muistista kesäkuvia. Löysin sieltä mm. tämän kuvan Lahden Öistä. Minun "kauneimmat naiset" listani kärkipäästä löytyvä Jenni Vartiainen. Oli upea keikka!

Mutta takaisin syksyyn. On aika kaivaa kumpparit esiin ja etsiä uusi syystakki. Neljä vuotta vanha nahkatakki kulkee vieläkin aamuisin lämmittäjänä matkalla töihin. Se on mukava ja hyvässä kunnossa vieläkin mutta tarvitsisin jotain lämpöisempääkin. Mutta nahkatakistani en luovu. Siinä on niin monet reissut ja seikkailut tehty, ei luoja miten paljon kaikkea (hyvää ja huonoa) minulle on tapahtunut se päällä. En omista yhtään niin muistontäyteistä vaatetta kuin armas nahkatakkini, joka vielä näinä päivinäkin saa kehuja.

Varma syksyn merkki on myös huomiset taiteiden yöt! (tunnetaan myös nimellä juopuneiden yöt.) Minä ajattelin kerrankin nähdä taidettakin ja mennä katsomaan ilmaisen sisäänpääsyn houkuttelemana Lahden Taidemuseoon Julistebiennale. Tulee ihan kouluajat mieleen, kun media-assaripoppoolla mentiin koulutunneilla katsomaan sinne näyttelyitä! Lisäksi yhdet synttärit kutsuu illemmalla.

Hauskaa viikonloppua! Jos löytyy vinkkejä jotka Taiteiden yössä (Taide Lauantaina, mikä lie) on ehdottomasti tarkastettava, heittäkää kommentiboksiin tiedotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti