torstai 17. lokakuuta 2013

Välipaloja

Kaivelin kamerani tiedostoja ja sieltä löytyi ruokakuvia detox-kuurin ajalta. Näillä terveellisillä välipaloilla voi herkutella erityisen hyvillä mielin jos herkkuhammasta kolottaa!Blogeja ja nettiä kiertänyt banaanlilettu-resepti hämmästyttää ja ihastuttaa. Itse pidän ainakin näistä kovasti, paistamisen kun vaan voisi ulkoistaa jonnekin.

Välipala 1: Banaaniletut

Ainekset:
- 2 kananmunaa
- 1 banaani
- Päällisiä maun mukaan (esim. mustikoita, hunajaa, hedelmiä...)

Sekoita banaanit ja kananmunat mössöksi blenderissä tai muussaa haarukalla tasaiseksi massaksi. Paista letut miedolla lämmöllä pannulla molemmin puolin esimerkiksi neitsytkookosöljyssä.Surffaillessani netin ihmeellisessä maailmassa päädyin joku päivä sattumalta Wellberries-blogiin, josta löysin tämän mielenkiintoisen kuuloisen vispipuuro-ohjeen. Ohje jäi korvan taakse odottamaan hyvää hetkeä, joka pian koittikin sillä torilla oli juuri sopivasti puolukoita myytävänä! Kanssa-asukkini oli hieman epäileväinen aluksi tämän suhteen, mutta tämähän maistui juuri siltä mitä lupaa, aivan vispipuurolta! Seuraksi hulautettiin kauramaitoa ja reilusti hunajaa. Nam! (kuva ei toki ehkä ole mikään kaunehin)

Välipala 2: Vispattu chia-vispipuuro
Vatsa kaipaa jotain täytettä ja kookoskermaa on jäänyt ruuanlaitosta yli. Tehdäänpä niistä oiva smoothie!


Välipala 3: Kookoksinen puolukka-banaani smoothie

Ainekset: 
- Kookoskermaa tai -maitoa
- Puolukoita
- Banaani
- Hunajaa
- Kookoshiutaleita
- Chia-siemeniä

Paloittele banaani hieman pienemmäksi ja laita ainekset blendiin. Sekoita ainekset tasaiseksi ja lisää hunajaa maun mukaan jos smoothie on vielä liian kirpeä. Heitä päällimmäiseksi kookoshiutaleita ja chia-siemeniä niin saat hieman pureskeltavaakin annokseesi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti