torstai 16. elokuuta 2012

Arkipäiväistä

Oho, kylläpä se loma hujahti! Ensimmäinen viikko meni hirveää juoksua ja toisena viikkona tuli hieman hengähdettyäkin. Myöhemmin ehkä Helsinki-lomalta kuvia ja uusia kosmetiikka-ihastuksia. Nyt on palattu takaisin arkeen ja uurastukseen, mutta on tämä ensimmäinen työviikkokin kohtuu nopsaan kulunut. Mieltä toki virkistää myös tieto että parin viikon päästä on taas muutama lomapäivä.

Päätimme työkaverini kanssa töihinpalattuani, että menemme kokeilemaan läheisen Kuntostudio Fiiliksen kesätarjousta 10 e/viikko. Maanantaina menetin Zumba-neitsyyteni, se oli yllättävän hauskaa ja hiki lensi, vaikka olinkin aika hukassa liikkeistä ensikertalaisena. Tiistaina kokeilimme Flow tuntia, joka teki vielä mielekkäämmän vaikutuksen. Hiki tuli ja ylitin itseni mm. seisomalla päälläni (en toki jalat suorina, vaan polvet nojaten kyynärpäihini) ja viimeiset 10 minuuttia oli rentoutusta. Tunnilta kotiutui raukea tyttö jolla on edelleen päälaki hieman kosketusherkkä.

Eilen molemmilla riitti ohjelmaa joten jätimme jumppakokeilut välistä, mutta tänään on luvassa Bodybalance. Saa nähdä onko tämän viikon jälkeen jumppakärpänen puraissut vai löytyykö sohvannurkasta iltojen pimetessä jälleen sunnuntaiurheilijalaiskamato.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti