sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mölkkyvaimot

Kerroin viimeeksi jumppakokeiluista, ja Bodybalance paljastui selkeästi mielekkäimmäksi lajiksi. Hieman samoja piirteitä siinä oli Flown kanssa, eiköhän kummallekin tunnille tule syksyn aikan mentyä. Nyt kun olen taas muutaman päivän kesälomalla niin voisi käydä aamupäivätuntejakin kokeilemassa.

Jumppa viikko huipentui launeen kentällä seisomiseen. Siellä vietettiin MM-Mölkkykisoja joihin poikaystäväni kavereineen jälleen osallistui. Ei tullut turhaa paleltua sunnuntaita sateessa sillä pojat voittivat jopa HOPEAA! Hopea ei todellakaan ole häpeä, kisoissa oli sentään 180 joukkuetta! Sanokaa lajista mitä sanotte, mutta olihan tuo poilta loistosuoritus!


Pojilla oli uudet paidatkin ajankohtaiset, sillä joukkue vaihtoi täksi vuodeksi taas nimeä. Minäkin tein pari logoehdotusta, joista poja valkkasivatkin toisen paitoihinsa. Pääsivät paidat jopa maanantain etlarin kuvaankin!

Huh, kamera olisi täynnä kuvia mutta olen vähän laiska purkamaan niitä eteenpäin. Onhan tässä kohta syksyn pimeitä iltoja aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti