torstai 2. elokuuta 2012

Lomalainen-lautapelitehtailija-leipuri

Kuva 1) Tämmöisiä terveisiä posti lennätti minulle Espanjasta. Se jököttää nyt jääkaapin ovessa pannukakkusensuroinnilla. En ymmärrä miksi poikaystäväni ei pidä siitä?

Kuva 2) Perjantaina pelailtiin synttäri-illanistujaisissa minun ja poikaystäväni tekemää lautapeliä. Lautapeli sisältää tietovisaa, juomakortteja, sekalaisia sattuma kortteja sekä känniääliökortteja joista löytyy mm. hulahula-kisoja ja tasapainotaisteluita. Testikierros osoitti pelin toimivaksi ja peliä tulikin pelattua kolme kertaa illan aikana! Vaalea sangria hävisi aika nopsasti kannusta helteisessä asunnossa ja elämäni eka juusto/rahkakakkukin teki kauppansa. 

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olemaan kohta arkipäivien kodalta täysi! Viikonlopuksi suunnitteilla kahden yön reissu Helsinkiin. Yövymme hotelli Helkassa ja reissun aikana on tarkoitus syödä hyvin ja nauttia elämästä. Kunnollisia matkasuunnitelmia ei ole, mutta ei niitä tarvitsekkaan, mennään mihin tuuli kuljettaa! Matkan varrella käyn myös hemmottelemassa itseäni luonnonkosmetiikka-meikkikurssilla täällä. Bongasin myös että viikonloppuna sattuu olemaan myös Lasipalatsi Design Markets, joten eiköhän sieläkin tule käytyä kurkkaamassa suomalaisten nuorten suunnitteijoiden tuotteita. Nyt pakkailemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti